Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 
Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
4.9
Wyposażenie 4.8
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.8
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Paweł i Piotruś z Torunia
Dodano: 2014-02-16
Pobyt od: 2014-02-08 do 2014-02-15
 
 
    

Świetne miejsce na wypady w góry , byliśmy na nartach w lutym 2014, nic więcej nie trzeba,pokoje dobrze ogrzewane i trafił nam się z pięknym widokiem na Tatry, pyszna kuchnia i specjały właścicielki, miła obsługa,narciarnia, WiFi, Tv. Blisko do stoków (5 min do Kotelnicy autem). Polecamy serdecznie i dziękujemy ;)


Paweł i Piotruś z Torunia - opinia o obiekcie U Lucyny Paweł i Piotruś z Torunia - opinia o obiekcie U Lucyny Paweł i Piotruś z Torunia - opinia o obiekcie U Lucyny
 
 

D.K.J.D.P.A.M.
Dodano: 2014-01-27
Pobyt od: 2014-01-18 do 2014-01-25
 
 
 

Byliśmy tu w siedem osób ,zajmując całe studio na poddaszu i było super. Wyżywienie smaczne,pokoje i łazienki czyste , zadbane.Busy rzeczywiście za free dowożą do kilku ośrodków narciarskich spod samego domu.Oferta zgodna z opisem.Dziękujemy i pozdrawiamy .


D.K.J.D.P.A.M. - opinia o obiekcie U Lucyny
 
 

Beata i Artur
Dodano: 2013-02-07
Pobyt od: 2013-01-31 do 2013-02-07
 
 
    

Rewelacyjna atmosfera! Wyżywienie na najwyższym poziomie, przyjaźnie nastawieni właściciele. Byliśmy tam już drugi raz a wrocimy na 100% jeszcze nie jeden raz!


 
 

Krzysztof
Dodano: 2013-01-08
Pobyt od: 2013-01-01 do 2013-01-06
 
 
    

Wzorowy pensjonat. Nocowalem z synem przez tydzien u pani Lucyny podczas naszego pobytu na nartach. Dzieki jej goscinnosci i bardzo dobrym warunkom oraz milej i rodzinnej atmosferze panujacej w pensjonacie wspominamy ten czas bardzo milo. Na szczegolne wyroznienie zasluguja pyszne, domowe posilki. Eine Musterpansion. Wir haben während unseres Ski-Urlaubs eine Woche in der Lucyna`s Pansion übernachtet. Dank der Gastfreundlichkeit der Wirtin, den sehr guten Bedingungen und der netten und familiären Atmosphäre im Hause haben wir den Aufenthalt in Bialka Tatrzanska genossen. Besondere Anerkennung verdient Frühstück - immer frisch und lecker.


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie